Titta på fina trädgården

May 14, 2014

Jag gillar verkligen att odla saker i trädgården. En av mina favoritstunder är när jag får skörda mina morötter eller mina rädisor, det är faktiskt väldigt mysigt. Det lustiga är ju att de morötterna som man odlar är så himla mycket godare än de som man köper i affären. Tyvärr har jag inte så pass stort grönsaksland så att jag alltid kan ha ett morotsförråd. Hur som helst så kan jag i alla fall få det ibland och det är väldigt bra tycker jag. Förutom det där grönsakslandet så gillar jag att odla blommor och sådant också, jag tycker verkligen om att titta på blommor och man blir liksom glad av det. Jag har till och med installerat utomhusbelysning för att jag ska kunna se min fina trädgård även när det är mörkt. Det är faktiskt väldigt mysigt att sitta inne med en kopp te och titta på ens fina trädgård.

Leave a Reply